logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

"Farma": Maja i Firči besni na Bojanića

Maja Odžaklijevska i Ivan Fece Firči pobesneli su na Miloša Bojanića što ih je kao gazda proglasio svojim slugama. Njih dvoje su jedva dočekali da provedu noć u štali kako bi ga, onako pripiti, do mile volje ispljuvali nazivajući ga najpogrdnijim imenima.
- Zašto smo mi večeras ovde? - upitao je Firči.
- Zato što je Miloš p...a! - odgovorila je Maja.
- Tačno! Kaže da je izabrao nas jer smo se izdvojili. Pa naravno da smo se izdvojili, p...a ti materina, debilu jedan! - psovao je bubnjar, a Maja je samo „dodavala fil".
- Ti si ovde zbog mene. Jedna zgužvana faca kao što je Miloš Bojanić treba da ode na "Gugl", da nađe i vidi kako izgleda čovek bez stava! - penila je Odžaklijevska.
- Nemam ništa protiv njega, ali Dejanov nos je sve više braon od uvlačenja u Miloševo dupe!
- Ma, to je latentno pederisanje! - dodala je Maja.
- On nije čovek, to je greška majke prirode. Pa on je jedan Hijavata, debil i izdajnik svog naroda. On je sramota za jednog seljaka ove zemlje. Licemer sa „kadilakom" u garaži, meni će nešto da priča! Mamu ti j...., seljačino!
- Vozi auto od 30.000 evra, a mi nemamo šta da jedemo, mamu mu j... On je sve ono što ne valja u našoj zemlji. Čovek je pokazao da je nepismen, a vadio se kako je Ivan napisao loše pismo. Ako ja ispadnem, izabraću gazdu koji će mu jebati kevu! - siktala je Maja.
- Njegova satisfakcija je da pošalje sve zvezde u štalu. On je osvetoljubivo govno i glupa debilčina. Zorica i Kemiš mogu da mu zatvore sva vrata, pa će onda pevati samo u Australiji - siktao je Firči.
A Miloš? Miloš i dalje gazduje uživajući u svojoj poziciji.
G. Doljančević


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/reflektor/glas-javnosti-07-04-2010/farma-maja-i-firci-besni-na-bojanica