logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Napala klovna

BEOGRAD - Glumca Marka Ilića, poznatijeg kao Marko klovn i menadžer „Srpske kafane“, napala je juče oko 16 časova kuhinjskim nožem Nataša Minić (23), radnica ovog restorana i nanela mu lakše telesne povrede. Pre nego što je Ilić pomahnitaloj devojci uspeo da otme nož, ona mu je nanela više posekotina po rukama. Uzrok ovog incidenta je najverovatnije otkaz koji je Marko uručio Nataši.

Kako saznajemo, do okršaja je došlo kada je Nataša tražila od Marka da joj da platu za prethodni mesec pre nego što je on napustio lokal. Posle nekoliko minuta vikanja i vređanja, Nataša je izgubila kontrolu i posegla za kuhinjskim nožem i krenula da juriša u Markovom pravcu. Od siline njenog naleta oboje su izleteli kroz ulaz lokala i pali na pločnik ispred kafane, gde su nastavili da se valjaju i otimaju oko oštrog bodeža.[ antrfile ]

- Čula sam buku i izašla ispred svoje kuće. Pred mojim očima na pločniku su se valjali mladić i devojka. Tek kada je on uspeo da je savlada, videla sam da ona u ruci ima nož. On je sve vreme psovao i pretio joj, tako da mi je malo falilo da njoj pritrčim u pomoć. Kada sam čula šta se u stvari desilo, šokirala sam se iako sam devojku svakog dana viđala kad dolazi i odlazi sa posla pa nikad ne bih rekla da je sposobna za tako nešto. Istina je da je malo muškobanjasta i ekscentrična, ali teško mi je da poverujem da je u stanju da ubije nekoga - rekla nam je žena koja živi u kući pored „Srpske kafane“ i koja je očevidac događaja.

Dok se Marko borio i pokušavao da savlada razjarenu devojku, gosti kafane pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Drama je prekinuta posle 15 minuta, kada su policajci i lekari konačno stigli na mesto dešavanja. Marku su sanirane povrede na licu mesta, nakon čega je odveden u policijsku stanicu na informativni razgovor.

Kako saznajemo od očevidaca, Nataša je vređala policajce kada su pokušavali da joj uzmu izjavu i preko njihovog ramena je dobacivala Iliću, pri tom ponavljajući „P.... samo mi daj platu i ja idem“. U jednom momentu devojka se javila na mobilni telefon, na šta su je policajci upozorili da to ne čini. Posle nekoliko upozorenja, morali su fizički da se obračunaju sa njom i otmu joj telefon. Agresivna devojka je posle polučasovne borbe napokon privedena u policijsku stanicu.


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-01-11-2008/napala-klovna