Glas Javnosti

Užasavajući snimak iz doma za stare u Zaplanjskoj u Beogradu : SIN DOŠAO MAJCI U POSETU, PA JE UDARA I PSUJE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na snimku koji smo dobili od našeg čitaoca vidi se kako mlađi muškarac vrši fizičko nasilje nad staricom, štićenicom doma u Zaplanjskoj ulici u Beogradu.

Snimak fizičkog i verbalnog nasilja je zabeležen danas u domu za stare na Voždovcu. Na snimku se vidi kako starica ne može da stane na noge dok je muškarac, vulgarnim psovkama tera da se uspravi.

Snimak je objavljen na Fejsbuku u grupi „Šta se dešava u Jerkoviću“, a muškarac nasilnik je zapravo sin nemoćne starice!


Dok starica govori: „Čekaj, čekaj, padam“, on viče: „Od čega padaš? Držim te!“. Kada je rekla „da je ne drži dobro“ usledio je udarac po glavi! Starica u tom trenutku počinje da kuka: „Jaooo, padam“, a on je besno cima, dok je drži ispod pazuha i drsko govori: „Gde padaš?! Držim te idiote! Gde padaš, ma gde padaš?! Šta me boli ku*ac, budi stabilna! Ispravi se! Ubaci nogu (u papuču) Hodaj!“.

U trenutku kada je žena sa terase koja gleda na dom pitala da li je sve u redu, on je mrtav hladan odgovorio: „Sve je u redu, to mi je majka“.

Kako smo saznali, niko od zaposlenih nije bio u blizini kada se ovo desilo.  

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Daliborka u 21.05.2024 18:15:33 h
     0 
A cenjeni čitalac posmatra svojim ocima nasilje i uredno ga snima.....Zar nije bilo logično odmah alarmirati nadležne institucije Kakvu korist starica ima od ovog snimka! ! ! Verujem da čitalac itekako neku korist ima...
od Milena u 18.05.2024 15:54:24 h
     0 
Neko je imao vremena da snima a ne da pomogne ili alarmira osoblje da dođe i pomogne.Sin nije samo zločest već i stvarno nedovoljno fizički moćan. Probajte vi da budete vešti kad imate ttakav problem.