logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Masovna tuča ispred opštine Bač

BAČ - Situacija u Baču, nakon promene većine u opštini, i dalje se ne smiruje. Nakon što je grupa aktivista Srpske napredne stranke juče nasilno upala u zgradu opštine, odakle su izbacili predsednika i potpredsednika opštine, tokom noći došlo je do novog incidenta.

Grupa od 20-ak mladića pokušala je bušilicom da obije vrata zgrade i da demokrate ponovo vrati u zgradu opštine. Zatim se na licu mesta pojavilo nekoliko simpatizera SNS, koji su pokušali u tome da ih spreče, a onda je došlo do opšte tuče.

Dvadesetak mladića, za koje saznajemo da su došli iz Bačke Palanke, motkama su nasrnuli na simpatizere naprednjaka. U tuči koja je tada nastala povređeno je desetak osoba.

Svi vinovnici tuče sada se nalaze u policiji, koja je vrlo brzo intervenisala, sve ih pokupila u dve marice i odvezla u policiju.

Čeka se dolazak istražnog sudije iz Bačke Palanke, a pred zgradom opštine se okupila grupa od 150 građana Bača, koji su protestvovali zbog ovakvog brutalnog prebijanja nekolicine mladića, među kojima ima čak i maloletnika.

Agencije/RTV 


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/srbija/glas-javnosti-02-01-2013/masovna-tuca-ispred-opstine-bac