Glas Javnosti

Mladom holivudskom glumcu dijagnostikovan rak

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Biću dobro, sve će biti u redu. Bliži se leto, ovo objavljujem kako bih vas podsetio i zamolio da koristite kremu za sunčanje.

Mladom glumcu Hariju Džovseju nedavno je dijagnostikovan rak kože, a ovu informaciju preneli su brojni svetski mediji. 

Hari, koji je ostvario veliku popularnost učešćem u popularnom Netfliksovom rijalitiju "Too Hot to Handle", naglašava da će sve biti dobro.
Prošle nedelje sam išao na pregled kod dermatologa i saopštili su mi da imam rak. Ovim želim i vas da spasim i zaštitim, idite na preglede kože. Biću dobro, sve će biti u redu. Bliži se leto, ovo objavljujem kako bih vas podsetio i zamolio da koristite kremu za sunčanje - saopštio je Hari, pa je dodao:

- Svi treba da vode računa o tome koliko se izlažu sunčevim zracima. Kad su ljudi mladi, pogotovo u tom nekom tinejdžerskom periodu ne vode previše računa. Kad koža gori, ona se posle regeneriše, ali organizam sve pamti. Nije jednostavno kada vam doktor ovako nešto kaže. Zato uvek preporučujem i podsećam da se ne izlažete suncu po svaku cenu, a ako već morate, neka to bude isključivo sa nekim jakim faktorom. Gori se i iznad vode, pa čak i kad imamo najjači faktor na sebi, ali imam utisak da nismo toga ni svesni. 

 

Hari je inače zvezda Netfliksovih projekata, ali i miljenik tinejdžerki. Mnogi su ga gledali u seriji "Too Hot to Handle". 

Hari inače na svom Instagram profilu ima preko četiri miliona pratilaca, pa tako ima i dobru zaradu, zato što radi brojna sponzorstva.



Hlas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR