logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Lijen Rajms leči se zbog stresa

LOS ANĐELES - Kantri pevačica Lijen Rajms leči se zbog stresa i anksioznosti a ne, kako su mediji preneli, zbog poremećaja u ishrani ili problema s nedozvoljenim supstancama, izjavio je njen portparol.

Rajms, čija je afera sa glumcem iz serije "CSI Majami" Edijem Sibrijanom - dok su oboje bili u braku sa drugima - izazvala skandal pre tri godine, prijavila se u neimenovanu kliniku u sredu, dan posle 30. rođendana.

"Lijen je dobrovoljno krenula na 30-dnevno lečenje zbog stresa i anksioznosti", rekao je njen portparol Marsel Pariso, a prenose agencije. "I pored spekulacija oko njenog lečenja, ona je tamo da bi naučila i razvila mehanizme suočavanja sa ovim problemima".

Pariso je listu "Pipl" rekao i da pevačica nema problema sa nedozvoljenim supstancama ili poremećajem u ishrani i pored nedavnih fotografija na kojima deluje premršavo.

Rajmsova je nedavno demantovala izveštaje da pati od anoreksije.

Dobitnica Gremija, koja je sa 13. godina postala zvezda kantri muzike, rekla je magazinu "Pipl" da je došlo vreme da se pobrine o sebi i za 30 dana vrati u najboljem izdanju jedne 30.godišnjakinje.

Sibrijan, koji se venčao sa Rajmsovom u aprilu 2011. godine, kazao je da njegova supruga ima svu njegovu podršku.

Rajmsova će završiti sa programom na vreme za svoje zakazane koncerte u septembru, rekao je Pariso. 


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/reflektor/glas-javnosti-31-08-2012/lijen-rajms-leci-se-zbog-stresa