logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Taksisti polomili rebra u centru Kuršumlije

KURŠUMLIJA - Taksista Žarko Mladenović (32), koji je pretučen u centru Kuršumlije, zadobio je teške telesne povrede, izjavila je Jelena Pantović, portparol zdravstvenog centra "Toplica" u Prokuplju, gde je Mladenović smešten.

Ona je kazala da su povrede zadobijene od udaraca tupim predmetom i pesnicama u predelu glave i grudnog koša i da su mu polomljena tri rebra te da će ostati i dalje u bolnici.

Njega su tri napadača juče sačekala u centru grada, nakon što im je Mladenović zatražio da mu vrate dug za vožnju do Niša i Prokuplja. Kako je rekao taksista Mladenović, oni su pozvali taksi i zatražili vožnju do Niša i nazad. Mladenović ih je vozio, a u Nišu ih je čekao oko 5 sati, nakon čega ih je vratio u Kuršumliju. Vozio ih je i do Prokuplja, a ni jednu ni drugu vožnju nisu mu platili.

"Tako su me u više navrata prevarili da ih vozim u okolne gradove a njihovu vožnju sam ja platio firmi, da ne bih izgubio posao. Juče sam ih sreo u gradu i rekao da mi vrate novac. Rekli su da će ga za pola sata doneti i da će me pozvati", kaže Mladenović.

Kada su se našli u centru grada, napali su ga na očigled prolaznika. Policija je privela napadače.


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-25-07-2012/taksisti-polomili-rebra-u-centru-kursumlije