Glas Javnosti

Sani Armani godinama nismo viđali na TV-u, otkrila detalje privatnosti (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nedostajao joj je rodni grad

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najpoželjnijih voditeljki, a posebnu pažnju privukla je vezom sa Nikolom Lazetićem iz koje ima sina Luku.

Ipak, ona je pre oko deset godina odlučila da karijeru u Srbiji ostavi po strani i uputi se u Ameriku, gde je radila posao "iza kamere". Sandra retko dolazi u Srbiju, pa je trenutni boravak u Beogradu iskoristila i da porazgovara sa medijima, te otkrila što joj najviše nedostaje.

- Moja porodica, prijatelji, rodni grad, naši specijaliteti... Sve mi je falilo. Bila sam prošle godine kratko, ali sada sam došla malo na duže i baš se radujem - kaže Sani i otkriva čime se bavi danas:  

- Tamo sam radila poslednjih godina, a ovde dolazila na kraći odmor. Tamo je sve polako, palme, Sunce, usporen je fazon... Dosta se razlikuje. Ovde radim dve serije, sada sam iza kamere... Jedna je o našim uspešnim sportistima. 

Spekulisalo se da će naslednik Luka obrazovanje da nastavi kod majke u Americi, ali je on odlučio da se posle srednje škole vrati u Beograd, gde živi sa Nikolom Lazetićem i njegovom suprugom Sonjom.

- Nije počeo profesionalnu sportsku karijeru, ali neguje sportski duh. Uvek je na fudbalu, aktivan je... Ponosna sam na njega, izrastao je u dobru osobu - rekla nam je voditeljka i dodala:

- Sa bivšim suprugom uvek sam bila u okej odnosima, a sada nemamo neke odnose, obzirom da je Luka već veliki momak, svoj je čovek i gradi svoje odnose.

Sandra je aktivna na društvenim mrežama, te je njen mladalački izgled česta tema, a sve zanima da li je za to što sija zaslužan neki muškarac.

- Nema ništa uzbudljivo u mom ljubavnom životu. Nemam ni šta da sakrijem, ni čime da vam se pohvalim - odgovorila je.

Glas javnosti /D03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR