Glas Javnosti

HAOS U SAOBRAĆAJU U BEOGRADU: Ove tačke su jutros kritične

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dan posle jakog nevremena u Beogradu kada su Ustanička ulica, kao i auto-put kod Dušanovca u potpunosti bili neprohodni i poplavljeni, ulice u prestonici su mokre, ali prohodne.

Trenutno su velike saobraćajnice blokirane velikim brojem automobila.

Pre svega, gužva je na auto-putu, i to od Plaog mosta ka Autokomandi, dok je i na Autokomandi pojačan saobraćaj. Ima gužvi i na Gazeli i Brankovom mostu, a mili se na Pančevačkom mostu u smeru ka centru grada.

Velika je gužva i na auto-putu na deonici kroz Novi Beograd, a pojačan je saobraćaj i na Mostaru, i kod Sajma.

U danu posle jakih pljuskova i nevremena u pojedinim krajevima Srbije, vožnja može biti napornija jer postoji opasnost nailaska na ostatke nanosa zemlje ili polomljenog granja, saopštio je jutros Auto Moto Savez Srbije.

Pljuskovi u pojedinim krajevima i danas mogu biti praćeni jakim vetrom, koji u kratkom vremenu donose veću količinu vode na kolovoz, zbog toga vozilo postaje nestabilno, vožnja nesiguna i rizična, a kvarovi, sobraćajne nezgode i prekidi učestali. 


(Foto: Printskrin Naxi kamere)

Prisutna je i na opasnost od odrona na putevima kroz useke, pa treba izbegavati planinske puteve druge i treće kategorije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila, dok su na teretnim, najduža zadržavanja na GP Horgoš i Batrovci gde se na izlazu čeka sedam sati.

Na graničnim prelazima Kelebija i Bogojevo na izlazu kamioni čekaju pet sati, na GP Šid četiri a na Bezdanu i Sremskoj Rači po tri sata, a na Đerdapu 60 minuta.

Glas javnosti/R05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR