Glas Javnosti

Slavica Ćukteraš u lošem stanju zbog deteta, evo šta je razlog!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nisam ni mogla da zamislim, ni u najluđim snovima, da će meni da se dogodi to da preko suda rešavam kome dete treba da pripadne, tvrdi pevačica.

Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da posećuje psihijatra, psihologa i psihoterapeuta otkako se razvela od bivšeg supruga i od kada je počela njihova borba za starateljstvo nad detetom. Ona tvrdi da joj je teško palo sve, a pogotovo kad je sudski počelo da se rešava.

Nisam ni mogla da zamislim, ni u najluđim snovima, da će meni da se dogodi to da preko suda rešavam kome dete treba da pripadne. To je veliki udarac i jedna velika bol, to nikome ne bih mogla da poželim. Morala sam sa svime da se borim tako da dete ništa ne primeti. Trudila sam se da budem najjača i u trenucima kad su oko mene bile hijene - priča Slavica i dodaje:

Narod nije znao da idem kod psihologa, psihijatra i psihoterapeuta. Išla sam i na razne radionice, ali nisam htela mnogo da pričam o tome. Više mi je prijalo da se za pomoć obratim stručnim licima i čitam mnogo knjiga. To me je spaslo jer mi se mozak raspršio. Sve ovo je mnogo strašno. Sama pomisao da može neko da me odvoji od deteta je u meni izazivala razne emocije - tugu, bes i plač, ma da ne pričam više šta još! I dalje ništa ružno neću reći o bivšem suprugu jer je on otac mog deteta. To je kad govorimo o javnim stvarima, a što se tiče prljavog veša, to iznosimo na sudu. Kako to izgleda, to znaju sudije i naši punomoćnici. Mislila sam da sam da sam jaka, a u jednom trenutku sam se osetila kao da ću pući i fizički i psihički. Sve mi se skupilo, ali sam izašla na pravi put.


Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR