logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Novi režim saobraćaja na "Gazeli"

BEOGRAD - Zbog radova na mostu "Gazela", od danas od 22 časa, do ponedeljka, 11. aprila, u 4 časa, doći će do nove privremene izmene režima saobraćaja.
[ antrfile ]

Za saobraćaj se zatvara jedna polovina mosta "Gazela" u smeru od Šida ka Nišu, odnosno od Novog Beograda ka starom delu grada. Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta, tako što će dve saobraćajne trake biti namenjene za vozila koja se kreću od Niša ka Šidu, a jedna saobraćajna traka će biti namenjena vozilima koja se kreću od Šida ka Nišu.

Na saobraćajnoj petlji "Sava centar" za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa auto-puta E-75 ka ulici Vladimira Popovića za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Na saobraćajnoj petlji "Mostar" za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa "Gazele" ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj ulici, za vozila koja dolaze iz smera Šida. Isključenje sa auto-puta E-75 u smeru od Šida prema Beogradu onemogućeno je na saobraćajnim petljama "Sava centar" i "Mostar". Vozači koji žele da se sa auto-puta E-75 isključe ka Beogradu treba da koriste saobraćajne petlje kod "Arene Beograd" (ka ulici Španskih boraca ili Antifašističke borbe) ili da se nakon prolaska preko "Gazele" isključe na saobraćajnoj petlji "Autokomanda".

Apeluje se na sve vozače da u zoni radova prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i posebnu pažnju obrate na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/beograd/glas-javnosti-08-04-2011/novi-rezim-saobracaja-na-gazeli