Glas Javnosti

Miljana napala Đedovića: Otkrila mu koju šifru tačno ima

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Miljana Kulić je odlučila da demonstrira Đedoviću silu.

Aktuelna učesnica Miljana Kulić je progovorila o sudskom sporu koji je protiv nje pokrenuo Marko Đedović, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga". Đedović je, podsećanja radi, tužio Kulićevu zbog fizičkog napada u kojem ga je bubicom udarila u glavu, uzrokujući mu teške povrede koje su zahtevale hitnu medicinsku pomoć, a zatim i ušivanje.

Miljana je otkrila detalje tokom suđenja, bacajući svetlo na ovaj kontroverzni događaj. Đedović je navodno izjavio da nikada neće dozvoliti da Miljana ide u bolnicu zatvorenog tipa, te da je čak pokušao da je smesti u zatvorsku ludnicu. On je, prema Miljaninim rečima, bio uporan u svojoj želji da je zatvori, čak i pred sudom.

- Đedović je stalno govorio: "Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu". Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu! Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici - pričala je Miljana tokom intervjua sa Tanasijevićem.


Tokom sinoćnje žurke, Miljana je odlučila da priđe Đedoviću i objasni mu svoja afektivna stanja, a kako je želela da demonstrira, u jednom slučaju ga je zakačila, zbog čega je on krenuo da vrišti:

- Ja nemam nikakvu dijagnozu, imam Shizoafektivni poremećaj, pa kad mi neko vređa majku, psuje me, provocira, krenem da se branim - rekla je Miljana, pa počela da demonstrira:

- Beži, bre, šta sam ti ja uradio - vrisnuo je Đedović.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR