logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Pozorišna predstava za đake o ponašanju u liftu

BEOGRAD - Zabavno-edukativna predstava "Liftovanje", koja đake osnovnih škola uče pravilnoj upotrebi i ponašanju u liftu, biće održana sutra u osnovnoj školi "Mihailo Petrović Alas" u Beogradu, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Gradsko stambeno".

JP "Gradsko stambeno" već četvrtu godinu za redom edukuje najmlađe korisnike liftova kroz kampanju "Lift nije igračka". Tokom prethodne školske godine više od hiljadu učenika prvih i drugih razreda beogradskih osnovnih škola prisustvovalo je javnim časovima, gde su naučili kako da na bezbedan način koriste lift i šta treba da urade u situaciji ako se lift zaglavi.

Predstavi u trajanju od pola sata prisustvovaće direktor "Stambenog" Slobodan Miljković, direktor OŠ "Mihailo Petrović Alas" Vesna Nedeljković i predstavnici gradske vlasti.

JP "Gradsko stambeno" je servisna kompanija koja na deset beogradskih opština održava stambene zgrade i njihove instalacije, krovove, fasade, liftove i druge zajedničke uređaje, obavlja hitne intervencije i održava higijenu, navedeno je u saopštenju.


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/beograd/glas-javnosti-02-11-2010/pozorisna-predstava-za-djake-o-ponasanju-u-liftu