Glas Javnosti

Trendovi sa modnih pista koji će osvežiti vaš stil ovog proleća

Moda
Autor: Glas javnosti

U svetu mode, svaka nova sezona donosi sa sobom očaravajuće kolekcije i trendove koji nas inspirišu da osvežimo svoj stil i izrazimo svoju kreativnost kroz odeću.

Proleće je vreme obnove, buđenja prirode i živopisnih boja, a modni dizajneri to često reflektuju kroz svoje kreacije. Ove godine, prolećna modna scena donosi nam raznolike trendove koji sežu od nežnih pastelnih tonova do upečatljivih šarenih uzoraka, od klasičnih krojeva do eksperimentalnih silueta.
Zanimljivo je primetiti da je teksas postao apsolutni "must have" kada je u pitanju proleće, a takođe raduje i povratak izuzetno ženstvenih odela koja su idealna za sve poslovne dame koje većinu svog dana provode u kancelariji.

Ovo su neki od najzanimljivijih predloga sa modnih pista za prolećnu sezon i ključni komadi odeće koje bismo mogli videti na ulicama i u našim garderoberima.
Šanel predlaže teksas
U svetu mode koji se neprekidno menja, neki trendovi imaju dugotrajnu privlačnost koja nadilazi sezone. Denim, sa svojim vremenskim šarmom i svestranošću, nedvosmisleno je jedan od njih. Ove prolećne sezone, Šanel, epitom pariskog šika, reinterpretirao je denim u svojoj kolekciji za proleće 2024. godine, udahnjujući novi život ovom klasičnom materijalu.
Armani stavlja akcenat na ženstvene materijale
Kolekcija koja je nedavno izašla na modnu scenu otkriva Armanijevu posvećenost ženstvenim materijalima na način koji istovremeno osnažuje i slavi ženstvenost. Od laganih svilenih tkanina do raskošnih čipki, Armani koristi materijale koji omogućavaju ženama da se osećaju prefinjeno, graciozno i moćno. Odličan način da pozdravite prolećnu sezonu, zar ne?

Guči bira hrabrije boje
Guči je oduvek bio sinonim za hrabrost i ekscentričnost u modi, i ove sezone nije izuzetak. Ovaj poznati brend je odlučio da istraži nove teritorije sa svojom paletom boja, naglašavajući hrabrije nijanse poput plave, obogaćene lakovanim detaljima. Od elegantnih torbi sa lakiranim ručkama do cipela sa sjajnim detaljima, Guči nas inspiriše da se osmelimo i eksperimentišemo sa bojama, ističući našu jedinstvenost i stil.
Ralf Loren kombinuje teksas sa prugama
Ralf Loren je oduvek bio majstor harmonizacije različitih stilova, a ove sezone je još jednom potvrdio svoju kreativnost kombinujući teksas sa prugama. Ova neočekivana kombinacija donosi svežinu i modernost u prolećnu kolekciju. Teksas, sinonim za opuštenost i autentičnost američkog stila, dobija sofisticirani dodir uz dodatak pruga, koje su već dugo deo prepoznatljivog estetskog izraza ovog brenda.
Eli Sab
Eli Sab je poznat po svojoj eleganciji i sofisticiranosti, a ove sezone brend je odlučio da zadrži svoju strast prema kombinezonima. Iako su kombinezoni možda izgubili popularnost u nekim modnim krugovima, Sab pokazuje da su oni i dalje neizostavan deo modne scene. Prolećna kolekcija odiše luksuzom i glamurom, pružajući modernu interpretaciju ovog klasičnog komada.

Valentino meša teksas sa cvetnim uzorcima
Valentino nas podseća da moda treba da bude izraz naše individualnosti i kreativnosti, te da nema granica kada je u pitanju eksperimentisanje sa stilom. Kombinacija teksasa sa cvetnim uzorcima odražava duh slobode i inovacije, podstičući nas da budemo hrabri i da istražimo nove horizonte u modi.
Dior nas podseća da su tufne i dalje u modi
Dior nas podseća da su tufne i dalje neizostavan deo modne scene. Iako se trendovi neprestano menjaju, tufne su ostale klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Dior je ove sezone izrazio svoju ljubav prema ovom uzorku kroz svoju kolekciju, dok je istovremeno unapredio tufne na novi nivo elegancije i sofisticiranosti.

Glas javnosti/ 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR