nedelja 21. jul 2013.
RSS

Gašić: Vučić posvećeniji od Dačića

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić veruje da bi vlada na čijem bi čelu bio prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić bolje radila nego sadašnja, jer je Vučić "posvećeniji poslu" i "energičniji" od premijera Dačića kompletan tekst

Beogradska mumija dobila vitrinu

BEOGRAD  - Beogradska mumija, koja se čuva u zbirci Narodnog muzeja i koja do sada nije javno izlagana, dobila je klimatizovanu specijalnu zaštitnu vitrinu za čuvanje i izlaganje.Kompanija "Simens" 

Skuter naleteo na pedalinu, povređeno 3 dece

CRNA GORA - Troje dece povređeno je danas kada je u moru kod Petrovca, u Crnoj Gori, skuter naleteo na pedalinu, u kojoj su bili mališani.

Helikopter usmrtio trojicu Britanca!

MOSKVA - Najmanje troje ljudi, uključujući dva državljanina Velike Britanije, poginuli su danas na dalekom severu Rusije kad se na njih srušio helikopter.

Dinkić, Kalanović i Grubješić dali mandate na raspolaganje

BEOGRAD - Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije i minisar finansija i privrede Mlađan Dinkić poručio je danas da ta stranka neće biti prepreka za suštinsku i delotvornu rekonstrukciju vlade, jer građani s pravom od vlade očekuju više.

Palićki Zlatni toranj holandskom "Borgmanu"

PALIĆ - Svečanim uručenjem nagrada, na Letnjoj pozornici na Paliću završen je 20. Festival evropskog filma, na kojem je glavnu nagradu - Zlatni toranj dobio holandski film "Borgman"

U Igorovu čast povučen Cveletov dres

BEOGRAD - Legendarni košarkaš Crvene zvezde, Vladimir Cvetković, uvređen je zbog povlačenja njegove osmice u čast Igoru Rakočeviću.