nedelja 30. jun 2013.
RSS

Predsednik Nikolić u Zagrebu povodom ulaska Hrvatske u EU

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić predvodi državnu delegaciju Srbije u dvodnevnoj poseti Republici Hrvatskoj povodom pristupanja te zemlje u Evropsku uniju.
kompletan tekst

Još jedna uspešna transplantacija jetre u Urgentnom centru

BEOGRAD - U Urgentnom centru u Beogradu uspešno je urađena još jedna transplantacija jetre, rečeno je danas u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nemoćnima besplatno donosi lekove i hranu

PIROT - Dvadesetogodišnji Piroćanac Aleksa Živković već nekoliko meseci pomaže svojih starim i iznemoglim sugrađanima na taj način što im bez ikakve naknade nabavlja lekove, hranu, plaća račune i pomaže na mnoge druge načine.

Vožnja smrti ponovo na ulicama

BEOGRAD - Na ulicama Srbije ponovo se „zavrteo“ takozvani srpski rulet. U toj domaćoj verziji ruskog ruleta, igrači umesto pištolja koriste automobil i u sumanutim vožnjama stavljaju život na kocku.

Milan Gurović novi trener FMP-a!

BEOGRAD - Bivši košarkaški reprezentativac i dosadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde Milan Gurović novi je trrener KK FMP, potvrđeno je danas na sajtu ovog kluba.

Nema nagodbe za pirateriju

BEOGRAD - Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal ne nudi nagodbe niti odlaže krivično gonjenje kada su u pitanju osumnjičeni za pirateriju odnosno izvršioci krivičnih dela zloupotrebe autorskih prava, a zalaže se i za pooštravanje kaznene politike u toj oblasti.

Šer: Moj najbolji ljubavnik ikad je Tom Kruz!

NJUJORK - Popularna pevačica Šer rekla je da je holivudski glumac Tom Kruz, tokom 80-ih godina kada je glumio u filmu "Top Gan", bio jedan od njenih "top pet" najboljih ljubavnika.