utorak 4. jun 2013.
RSS

Ivica Dačić: Srbiji datum i molim da EU ispuni obaveze koje je preuzela

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da očekuje da Srbija dobije datum za početak pregovora, podsetivši Evropsku uniju da treba da ispuni obaveze koje je preuzela. kompletan tekst

Zorana Mihajlović: U SNS se nije pričalo o mojoj smeni

BEOGRAD - Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da se u Srpskoj naprednoj stranci (SNS) nije razgovaralo o njenoj smeni, naglasivši da predsednik stranke Aleksandar Vučić uvek ima njenu blanko ostavku.

Saobraćajna nesreća kod Sopota

BEOGRAD - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko sedam sati u Sopotu poginule je jedna žena, a dvoje ljudi je povređeno.

Samohrana majka prodaje bubreg da vrati kredit

PODGORICA - Pogoričanka Svetlana Jelić, samohrana majka dvoje dece, prodaje bubreg kako bi vratila 40.000 evra kredita banci, koji je podigao njen bivši muž.

Dragica Nikolić, prva dama Srbije posetila OŠ Sava Jovanović Sirogojno u Zemunu

BEOGRAD  - Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić obišla je danas Osnovnu školu za decu ometene u mentalnom razvoju "Sava Jovanović Sirogojno" i istakla da će Fondacija na čijem je čelu 

Porodica Milojković žive u nemačkom bunkeru

LAPOVO - Porodica Milojković iz Lapova nemački bunker iz Drugog svetskog rata adaptirala je u životni prostor.

Lu Rid: Radujem se skorim koncertima

LOS ANĐELES - Lu Rid kaže da je "veći i snažniji nego ikada" posle transplantacije jetre koja mu je spasla život i poručuje da se raduje skorim koncertima.