subota 25. maj 2013.
RSS

Aleksandar Vučić: U Srbiji se ne isplati krasti

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da istraga o poslovanju u "Galenici" ide svojim tokom, da država radi ozbiljno na svemu što se tiče 24 sporne  kompletan tekst

Milanovčanin tvrdi da je reinkarnacija Nikole Tesle

BEČ - Nikola Tesla rođen 12. septembra u Gornjem Milanovcu tvrdi da je reinkarnacija svetskog genija i našeg slavnog naučnika Nikole Tesle!

Dreničkoj grupi kućni pritvor

BEOGRAD - Sud u Prištini odredio je kućni pritvor za pripadnike takozvane Dreničke grupe, osumnjičene da su počinili ratne zločine tokom 1998. i 1999. godine.

Tigar na smrt izujedao radnicu zoo-vrta

LONDON - Tigar je na smrt izujedao 24-godišnju radnicu zoološkog vrta Saut Lejks u Dalton-in-Fernesu, na severozapadu Engleske, u Velikoj Britaniji, saopštila je britanska policija.

Izložba "Stare razglednice Beograda 1895-1941"

BEOGRAD - Izložba pod nazivom "Stare razglednice Beograda 1895-1941" biće otvorena 27. maja u holu zgrade Narodne banke Srbije na Slaviji, najavila je danas banka.

Dika NS sajma: Soko prodat za 5.000 evra

NOVI SAD. Najveći živi eksponat na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, bik Soko, težak 2.160 kilograma, prodat je po ceni od 5.200 evra.

Pol bebe poznat Kardašijanima

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je u poslednjoj poseti doktoru, na ultra zvuku saznala pol svoje bebe, međutim najviše pažnje je privukla činjenica što njen momak reper Kanje Vest nije bio sa njom.