utorak 23. april 2013.
RSS

Brisel očekuju nove runde dijaloga

BRISEL  - Iako je serija razgovora Beograda i Prištine prošle nedelje okončana parafiranjem sporazuma o normalizaciji odnosa, u Briselu uskoro očekuju nove runde dijaloga u kabinetu šefice evropske diplomatije kompletan tekst

Dečak preminuo od strujnog udara

NIŠ - Dvanaestogodišnji Đorđe M. iz Niša preminuo je noćas od posledica strujnog udara na niškoj Železničkoj stanici, rekao zamenik direktora Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju prof. dr Dragoljub Živanović.

Tripoli: Bombom na ambasadu Francuske

TRIPOLI - U libijskoj prestonici Tripoli napadnuta je jutros Francuska ambasada i dva čuvara su povređena, potvrdio je službenik ambasade.

Najstarija škola u Srbiji obeležava 295 godina

BEOGRAD - Najstarija škola u Srbiji, beogradska Osnovna škola "Kralj Petar Prvi" obeležava danas 295 godina postojanja i rada.

Srpski političari najčuvaniji

BEOGRAD - Srpski političari su još od ubistva premijera Zorana Đinđića najčuvaniji u regionu, i među bolje obezbeđenima u Evropi.

Holanđani kupili Brodogradilište Sava

MAČVANSKA MITROVICA - U Mačvanskoj Mitrovici ponovo će se graditi putnički brodovi. Holandska firma "Bisago invest"

Barbari Strejsend primila Čaplinovu nagradu

NJUJORK - Glumici i pevačici Barbari Strejsend sinoć je u Linkoln centru uručena Čaplinova nagrada za sve što je postigla tokom svoje filmske karijere kao reditelj, pisac, producent i glumica.