utorak 16. april 2013.
RSS

Dačić u poseti Litvaniji

VILJNUS - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Viljnusu da očekuje da Litvanija što pre ratifikuje Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između Srbije i EU kompletan tekst

Krsna slava konkuriše za zaštitu Uneska!

BEOGRAD - Etnografski muzej u Beogradu konkuriše s krsnom slavom za Uneskovu listu nematerijalnog kulturnog nasleđa čovečanstva.

Mrtav muškarac pronađen u sitroenu

PIROT - Na magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad, kod sela Činiglavci, u svom automobilu marke "sitroen", koji je sleteo s puta, pronađen je mrtav Zoran Stojanović (41) iz pirotskog naselja Senjak.

Maraton užasa: Troje mrtvih u eksplozijama u Bostonu

BOSTON - Na čuvenom maratonu u Bostonu juče su poginule najmanje tri osobe, dok je više od 150 povređeno, u dva bombaška teroristička napada, za koje do sada niko nije preuzeo odgovornost.

Dani Beograda

BEOGRAD - Manifestacija "Dani Beograda", koja će početi danas, biće organizovana na više lokacija u gradu uz zanimljiv kulturni program, a ključna ideja je da se ove godine, u najvećem broju, sugrađanima predstave najtalentovaniji polaznici muzičkih škola u Beogradu.

Živeti u Boru skuplje nego u Beogradu

BOR - Život u unutrašnjosti Srbije sve je skuplji, a cene se razlikuju od grada do grada, tako da su cene u Boru više za 25 do 30 odsto nego u susednom Zaječaru, a život u Boru

Razvode se Ozbornovi

LONDON - Rialiti par, Šeron i Ozi Ozborn, posle 30 godina braka, se razvode.