ponedeljak 15. april 2013.
RSS

Dolazak Eštonove u Beograd pod znakom pitanja

BRISEL - Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton posetiće ove sedmice Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju, saopšteno je u Briselu, a poseta
kompletan tekst

Srpske matematičarke pobrale sve medalje na olimpijadi

BEOGRAD - Roditelji, rodbina, prijatelji i profesori dočekali su sinoć na beogradskom aerodromu ekipu Srbije koja je u Luksemburgu na Drugoj evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke,

Mladić ubijen nožem u Osečini

VALJEVO - Jedan mladić ubijen je nožem u centru Osečine, potvđeno je  u valjevskoj policiji. Kako se dodaje, policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih.

Pjongjang gađa Vašington, Los Anđeles, Havaje i Arkanzas

VAŠINGTON - Severna Koreja objavila je propagandni video s planom nuklearnog napada na SAD, prema kojem će na SAD lansirati četiri nuklearne bombe, objavio je na svom sajtu američki list Ju-Es-Ej tudej.

Danas kraj grejne sezone

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" podseća da se prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu grejna sezona završava danas, 15. aprila. 

Selo Stolac se prostire u dve države

UŽICE - Na visoravni, 60 kilometara od Užica i tridesetak od Višegrada, nalazi se selo Stolac koje se prostire u dve države. Granica ga je podelila na srpski i bosansko-hercegovački deo, a put kojim se proteže međa, meštani dnevno pređu mnogo puta.

Osvetnici film godine

LOS ANĐELES - Strip heroji u filmu "Osvetnici" i romantična komedija "U dobru i u zlu" bili su zvezde sinoćnje dodele MTV filmskih nagrada koju su obeležile i šale o delovima tela i prvi trejleri za najveće blokbastere ove godine.