petak 5. april 2013.
RSS

Konačan stav posle procene gubitaka

KOSOVSKA MITROVICA - Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić izjavio je da će državni vrh konačan stav o ponudi iz Brisela doneti na osnovu detaljne procene šta su gubici u jednom, a šta  kompletan tekst

Mađarski pasoš traži 76.000 državljana Srbije

SUBOTICA - Državljani Srbije podneli su do sada preko 76 hiljada molbi za sticanje dvojnog mađarskog državljanstva.

Jedan od optuženih priznao krivicu

PRIŠTINA - Jedan od devetoro optuženih za nelegalnu trgovinu organima u slučaju klinike Medikus na Kosovu izjasnio se krivim za nelegalnu medicinsku aktivnost.

Rusija naoružavala Slovence za vreme rata u SFRJ

BEOGRAD - Slovenija je tokom embarga Ujedinjenih nacija početkom devedesetih, u vreme raspada SFRJ, primila od Ruske Federacije više stotina savremenih raketa SA-16 i AT-4, koje su 

Američki koreograf voli srpska kola

KIKINDA - Kolce bolje od brejkdensa! Daleko od toga da  njegova svakodnevica podseća na refren antologijskog hita "kuća, poso, poso, kuća" nama znamenitog Njujorčanina Ekrema Jevrića.

72. godišnjica nemačkog bombardovanje Beograda

BEOGRAD - U subotu 6. aprila navršavaju se 72 godine od kako je u rano jutro 6. aprila 1941, bombardovanjem Beograda, Nemačka napala Kraljevinu Jugoslaviju u Drugom svetskom ratu.

Sava najkritičnija kod Šapca

BEOGRAD - Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije Predrag Marić izjavio je danas da je trenutno i dalje najkritičnija situacija na reci Savi kod Šapca.