ponedeljak 25. mart 2013.
RSS

Državni vrh o Kosmetu

BEOGRAD - Sednica državnog vrha o Kosovu i Metohiji, odnosno nastavku razgovora u Briselu biće održan danas u 16 sati kompletan tekst

Mala matura samo u školi, nikako u kafani

NOVI SAD - I ove godine proslava kraja osnovnog školovanja biće organizovana u školama, a ne u lokalima, najavio je ministar prosvete Srbije Žarko Obradović.

Plastičnim pištoljima pljačkali prodavnice i menjačnice

SREMSKA MITROVICA  - Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici uhapsili su i odredili pritvor za R.D, Z.Z, N.V, B.C, M.D. i M.V, svi iz Golubinaca, zbog postojanja osnovane sumnje da su 

Kipar teška srca prihvatio paket spasa

BRISEL – Ministri finansija evrogrupe i kiparske vlasti postigli su kasno sinoć dogovor o paketu pomoći za Kipar nakon dramatične briselske sednice koja je više puta odlagana.

SNS: Izbori najbolje rešenje za Beograd

BEOGRAD - SNS smatra da su izbori najbolje rešenje u Beogradu kako bi se proverio legitimitet aktuelne vlasti i spremna je da "izađe na liniju", kaže Aleksandar Jovičić.

Crnogorski u Vrbasu službeni jezik?

BEOGRAD - Troškovi upisa bespravno sagrađenih objekata u katastar, na osnovu novog zakona koji će omogućiti legalizaciju tih objekata, iznosiće između četiri i 14 hiljada dinara, rečeno je u Ministarstvu građevine i urbanizma.

Džaredu uvo na dar od obožavaoca!

LONDON - Glumac Džared Leto priznao je da je dobijao razne zanimljive i neobične poklone od obožavalaca, ali mu je najbizarnija bila pošiljka jednog fana koji mu je u njoj poslao uvo.