utorak 12. mart 2013.
RSS

Priština popustila, sporazum već krajem marta

BEOGRAD/BRISEL - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u Briselu da je Priština popustila po pitanju nadležnosti zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji

kompletan tekst

Tajna Titovog sefa

BEOGRAD - Državna komisija otvoriće do kraja meseca sefove u Narodnoj banci Srbije u kojima je nekadašnje Predsedništvo SFRJ pohranilo stvari Josipa Broza Tita posle njegove smrti.

Dečak pucao sebi u glavu

PODGORICA - Trinaestogodišnji dečak iz Danilovgrada teško je ranjen juče oko 14 sati kada je, kako se sumnja, sebi pucao u glavu. 

Severna Koreja: U Americi nema ptica jer su ih sve pojili

PJONGJANG - U najnovijem propagandnom filmu Severne Koreje Amerikanci su siromašni - kafu umesto sa vodom koju nemaju kuvaju sa snegom, jedu ptice i ubijaju svoju decu?!

U Beogradu manji broj obolelih od gripa

BEOGRAD - Broj gripoznih pacijenata nastavio je da se smanjuje u Beogradu tokom protekle sedmice, kada je registrovano 1.329 obolelih ili 40 odsto manje nego nedelju pre toga.


Selo Mačvanski Pričinović prvo selo koje daruje bebe

ŠABAC - Najmlađi meštanin Mačvanskog Pričinovića zove se Ivan, ima dvadeset dana i prvo je dete Jelene i Borivoja Lolića.

Vaja kon dios u Beogradu 12. oktobra

BEOGRAD - Belgijski sastav Vaja kon dios, predvođen pevačicom Dani Klajn, nastupiće 12. oktobra u Kombank areni, u okviru svoje oproštajne turneje, najavio je danas organizator, produkcija "Playlive".