ponedeljak 17. decembar 2012.
RSS

Poseta češkog premijera Beogradu

BEOGRAD - Premijer Češke Petr Nečas stigao u Beograd, gde mu je priređen svečani doček. Nečas će sa svojim domaćinom, premijerom Ivicom Dačićem, kompletan tekst

Ostarismo dve godine od prethodnog popisa

BEOGRAD - U Srbiji živi 7.186.862 građanina, a prosečna starost je 42,2 godine, što ukazuje na smanjenje broja stanovnika, pokazali su danas objavljeni rezultati popisa stanovništva sprovedenog u oktobru prošle godine. 

Advokat Tomanović uložio žalbu na pritvor Miškoviću

BEOGRAD - Branilac vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića advokat Zdenko Tomanović rekao je da je danas uložio žalbu na rešenje sudije za prethodni postupak Specijalnog suda kojim je njegovom branjeniku određen pritvor do 30 dana.

Prolaznik pink panterima oteo torbu s plenom

BEČ - Banda razbojnika sa Balkana, Pink Panter, osumnjičena je za pljačku zlatare u centru Beča, ali su ovog puta pljačkaši ostali kratkih rukava jer im je na ulici oteta torba s plenom. 

Novogodišnji humanitarni bazar u utorak na Čukarici

BEOGRAD - U okviru obeležavanja "Decembarskih dana Čukarice" sutra od 10 do 12.30 časova u opštini Čukarica održaće se Novogodišnji humanitarni bazar. 

Od zarazne žutice tipa A 31 oboleli u Pomoravlju

ĆUPRIJA - Epidemija zarazne žutice (tip A) na području Pomoravskog okruga, uz sve preduzete mere, i dalje se širi, obolela je ukupno 31 osoba, a samo u prošloj sedmici sedam

Rasprodate stvari Grete Garbo

LOS ANĐELES - Odeća, nakit i druge stvari koje su pripadale glumici Greti Garbo, prodati su na dvodnevnoj aukciji za 1,6 miliona dolara, trostruko više od procenjenog, saopštila je aukcijska kuća Džulijens.