subota 17. novembar 2012.
RSS

Dačić: Presuda generalima otežaće pomirenje

ZRENJANIN - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će oslobađajuća haška presuda hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču imati teške posledice po proces  kompletan tekst

Zakon o amnestiji: 1.300 amnestiranih na slobodi u četvrtak?

BEOGRAD - Prvih 1.300 osuđenika moglo bi da se nađu na slobodi najranije u četvrtak, pošto je danas stupio na snagu Zakon o amnestiji, rečeno je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde i državne uprave.

Sin usmrtio oca u Temerinu

TEMERIN –Sin Milan (35) ubio je svog oca Aleksandra (60) P. u Temerinu.  Ubistvo se dogodilo oko ponoći u Temerinu, u porodičnoj kući. 

Teška nesreća u Egiptu

KAIRO - U saobraćajnoj nesreći u Egiptu danas je poginulo 40 školske dece. Nesreća se dogodila kada je voz udario školski autobus u blizini grada Asjuta, 375 kilometara južno od Kaira, preneo je Rojters.

Etnohrana na Beogradskom sajmu

BEOGRAD - Sajam etnohrane i pića biće održan na Beogradskom sajmu od 27. do 30. novembra, a učestvovaće oko 300 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Kasirka Ljubinka kasu zamenila motikom

KURŠUMLIJA - Ljubinka Petrović (59) napustila je pre pet godina posao trgovca u Beogradu i vratila se na očevo imanje u selu Donje Točane kod Kuršumlije. 

Mladen Dodić: Opasni su brzonogi Alivodić i Vusljanin

NOVI PAZAR - Trener ivanjičkog Javora Mladen Dodić izjavio je danas, uoči utakmice 13. kola Super lige Srbije u Novom Pazaru, da očekuje neizvesnu borbu u kojoj će domaći tim pokušati da