sreda 14. novembar 2012.
RSS

Rasim Ljajić: Priština morati da pristane na bolne kompromise

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je da Beograd nema šta da izgubi u pregovorima koje je započeo sa Prištinom, jer samo može da dobije, pošto će i Priština morati da pristane na neke bolne kompromise, jer, u suprotnom, pregovori neće uspeti.

kompletan tekst

Vozački po novom: 3.500 pitanja za buduće vozače

BEOGRAD - Pred budućim vozačima nalazi se čak 3.500 pitanja, umesto dosadašnjih 750, a zbog neorganizovanosti, još nije počelo polaganje vozačkog ispita po novom pravilniku. 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo manekenke

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu saopštila je da je uhapšenDarijan Musić, koji je preko Fejsbuka priznao da je ubio Novosađanku Vladislavu Červenko

Česi podneli prijavu protiv Olbrajtove jer im rekla da su odvratni Srbi

PRAG - Aktivisti češkog udruženja Prijatelji Srba na Kosovu podneli su protiv bivše šefice američkog Stejt departmenta Madlen Olbrajt krivičnu 

Svaki 10. Šapčanin 10 godina čami na birou

ŠABAC - U Šapcu, prema podacima šabačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), od 11.437 nezaposlenih u tom gradu, njih 10,5 odsto čeka posao duže od deset godina. 

Pipa požurila da mu čestita Novaku

LONDON - Fantastičan finiš sezone i trijumf nad Rodžerom Federerom u finalu završnog Mastersa sezone Novak Đoković je proslavio pobedničkim krugom po O2 areni u Londonu.

Umro čovek-mačka

LOS ANĐELES - Amerikanac Denis Avner, poznatiji kao čovek-mačka ili čovek-tigar, preminuo je u 54. godini.