sreda 10. oktobar 2012.
RSS

Vučić: Još četiri-pet slučajeva u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

BEOGRAD - Vicepremijer Srbije i šef Biroa za koordinaciju rada bezbednosnih službi Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje u naredni mesec dana završetak još četiri-pet slučajeva u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

kompletan tekst

U Srbiji sve više psihički obolelih

ČAČAK - Kod nas je epidemija psihijatrijskih bolesti, ali nažalost ova oblast medicine je negde na poslednjem mestu, izjavila je načelnica odeljenja psihijatrije čačanske bolnice dr Slavica Jekić Tanović.

Uhapšena trojica zgog tuče u Čairu

NIŠ - Niška policija uhapsila je trojicu mladića zbog nasilja na rukometnoj utakmici između Partizana i Flenburga, potvrđeno je danas u Policijskoj upravi u Nišu. 

Milov protivnik izlepio Beograd izbornim plakatima

BEOGRAD - Plakati crnogorske opozicione grupacije "Demokratski front" izlepljeni su danas u centru Beograda. Na plakatima je poziv studentima iz Crne Gore da glasaju na predstojećim tamošnjim poslaničkim izborima. 

Đilas: Beograd više asfaltira nego Čikako

BEOGRAD - Delegacija grada Beograda koja boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, predvođena gradonačenikom Draganom Đilasom, susrela se danas sa prvim čovekom Čikaga Ramom Emanuelom.

Za 8 radnih mesta na budućoj deponiji 270 kandidata

PIROT - Za osam radnih mesta na budućoj deponiji smeća iz sve četiri opštine Pirotskog okrugajavilo se 270 kandidata.

Viktorija Bekam opet trudna?!

LONDON - Viktorija Bekam čeka peto dete!
Naime, strani mediji prenose da je bivša članica grupe "Spajs girls" u drugom stanju i da čeka svoje peto dete sa Dejvidom Bekamom.