četvrtak 6. septembar 2012.
RSS

Vulin: Država će više brinuti o povratnicima

PEĆ - Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je danas u Osojanu, nadomak Peći, da će država Srbija brinuti više o povratnicima, nego što je to do sada kompletan tekst

Zorana Mihajlović: Struje ima dovoljno

BEOGRAD - Elektroenergetska situacija u Srbiji je stabilna i struja se neće uvoziti u septembru i oktobru, izjavila je ministarka energetike Zorana Mihajlović.

Dragan B. uhapšen za ubistvo koleginice u 14. oktobru

KRUŠEVAC - Draganu B. (50) iz Pepeljevca kod Kruševca je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva, saopštila je danas kruševačka policija.

Devojčica (4) preživala ispod mrtve majke

PARIZ - Četvorogodišnja devojčica pronađena je živa ispod tela mrtve majke, koja je među četvoro misteriozno ubijenih u francuskim Alpima.

Đilas: Za dva minuta iz Borče u Zemun 2014.

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić obišli su radove na izgradnji mosta Zemun-Borča.

Džajić: Vučić me ubedio da dođem u Zvezdu!

Da se Marakani vrate slavni dani...
Dragan Džajić je spreman da pomogne Crvenoj zvezdi, što je i potvrdio u razgovoru sa

Požar između Gadžinog Hana i Leskovca najintenzivniji

BEOGRAD - U Srbiji je trenutno najintenzivniji požar na lokalitetu između Gadžinog Hana i Leskovca koji zbog izuzetno nepristupačnog terena i jakog vetra još uvek nije lokalizovan, izjavio je