nedelja 5. avgust 2012.
RSS

Izbor guvernera u ponedeljak

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović rekao je da bi novi guverner Narodne banke Srbije (NBS) mogao da bude izabran već u ponedeljak, ako to predsednik Srbije Tomislav Nikolićdanas predloži.

kompletan tekst

Mihajlović: Ne pričamo o poskupljenju struje

BEOGRAD - Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da niko u Vladi Srbije ne priča o poskupljenju struje i drugih energenata i dodala da je jedan od glavnih zadataka ministarstva

Bogati Rus silovao Srpkinju, a crnogorski policajci štite silovatelja

PODGORICA - Državljanka Srbije R.R. (32) iz Aranđelovca optužila je budvansku policiju da nije želela da primi njenu prijavu silovanja, već su joj savetovali da to ne radi i sve zaboravi.

Skandal: Ko ubije više Srba osvaja Knin

ZAGREB - Josip Brnić patentirao je novu hrvatsku društvenu igru “Oluja 1995”  koja je slična igrici “Čoveče, ne ljuti se”, a pobednik je onaj ko pobije više Srba i prvi uđe u Knin.

Psihosocijalna podrška za parove tokom vantelesne oplodnje

BEOGRAD - Kako bi pomogao parovima da sa što manje stresa prolaze kroz proces vantelesne oplodnje, grad Beograd u saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje i Apotekom „Beograd” uvodi psihosocijalnu podršku za ove parove.

Mladi iz Rusije i Srpske u srpskoj prestonici

BEOGRAD - Međunarodni festival stvaralaštva mladih Srbije i Rusije, pod nazivom "Mi smo svet", počinje danas u Beogradu i trajaće do 16. avgusta, najavio je Ruski dom, jedan od organizatora manifestacije.

Ivana Maksimovićeva srebrna, 100. medalja za Srbiju

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović zauzela je drugo mesto u finalu u disciplini malokalibarska puška i osvojila 100. medalju za srpski sport na  Olimpijskim igrama. Ona je finale završila sa  687.5 krugova.