sreda 1. avgust 2012.
RSS

Srbiji sve manje privlačna EU

BEOGRAD - Srbiji je sve manje privlačna Evropska unija, a upravo to je bio jedan od razloga za pobedu Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima, navodi se u danas objavljenoj analizi američke Organizacija za geopolitičke analize "Stratfor". kompletan tekst

Penzije redovne, ne diže se starosna granica!

BEOGRAD - Poslanik PUPS-a u Skupštini Srbije Momo Čolaković izjavio je da će penzije i dalje biti redovno isplaćivane i da ono što je potpisano i dogovoreno koalicionim sporazumom mora da se ispoštuje, bez obzira na pritiske spolja.

Zetom plivalo 400 granata

PODGORICA - Ronioci Regionalnog centra za podvodno deminiranje iz Bijele izvadili su preko 400 granata, zaostalih iz Drugog svetskog rata iz reke Zete, nedaleko od ušća u Moraču.

Poginula dva vojnika od Nato bombi na Kopaoniku

KOPAONIK - Dva vojnika Vojske Srbije poginula su danas na Kopaoniku u eksploziji zaostale kasetne iz NATO bombe.

60 godina od rođenja dr Zorana Đinđića

BEOGRAD - Na današnji dan, 1. avgusta 1952. godine rođen je premijer Srbije i predsednik Demokratske stranke dr Zoran Đinđić, koji je ubijen u atentatu 12. marta 2003. godine.

Nađa Higl poslednja u svojoj kvalifikacionoj grupi

Srpska olimpijka Nađa Higl nije uspela da se plasira u polufinale nadmetanja plivačica na 200 metaraprsnim stilom.

Autobus sleteo ka Drini, 10 povređenih

ŠABAC - Deset osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći u selu Budišić kod Malog Zvornika, kada se jutros, oko pet časova, turistički autobus prevrnuo u krivini, saopštila je policijska uprava u Šapcu.