utorak 31. jul 2012.
RSS

Terci: Priznavanje Kosova nije novi uslov

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Italije Đulio Terci izjavio je danas da ne vidi da je priznavanje nezavisnosti Kosova preduslov za ulazak Srbije u Evropsku uniju niti misli da bilo ko to Srbiji želi da postavi kao novi preduslov.

kompletan tekst

Građevinari bez posla, 22.000 nezavršenih stanova

BEOGRAD - Izgradnja i prodaja stanova pre četiri godine bio je jedan od najunosnijih poslova. Tada je u građevinskoj operativi bilo zaposleno oko 120.000 radnika, a danas manje od 70.000.

Šrafcigerom izbo mladića pravo u grudi

PANČEVO - Vladimir T. (27) iz Starčeva uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Monstrum: Sveštenik sa ćerkom dobio 9 dece

JOHANESBURG - Sveštenik Agbofa Jao Hateka (47) iz Južnoafričke Republike sa je sa ćerkom devetero dece zbog čega je osuđen na 20 godina zatvora!
Najstarije dijete ima 15 godina, dok najmlađe dve godine.

Punkt za ekološke bicikle na Novom Beogradu

BEOGRAD - Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić prisustvovao je danas otvaranju punkta za iznajmljivanje ekoloških bicikala korisnicima parkinga kod Centra "Sava".

Svemirski krompir iz Pečenjevca

PEČENJEVAC - Kinezi koji su u Pečenjevcu na dva i po hektara gajili organsko povrće otišli su odavno sa zakupljenog gazdinstva, ali su ostavili trag. Pronašao ga je, i već neko vreme uspešno sledi, Slobodan Videnović.

Prva pobeda srpskih odbojkaša

Posle maksimalnog  poraza na startu takmičenja u Londonu od Sjedinjenih Država, srpski odbojkaši su protiv Tunisa u okviru drugog kola grupe B  ostvarili prvu pobedu 3:1 (25:15, 25:21, 20:25, 25:18) naOlimpijskim igrama.