sreda 25. jul 2012.
RSS

Stranke kriju imena 120 donatora

BEOGRAD - Stranke u Srbiji nisu objavile imena 120 donatora koji su za finansiranje predsedničke i parlamentarne kampanje priložili više od 109 miliona dinara, pokazalo je istraživanje Transparentnosti Srbije.

kompletan tekst

Teslu za sveca

BEOGRAD - Poštovaoci Nikole Tesle uputili su predlog Srpskoj pravoslavnoj crkvi da se Tesla proglasi svecem.

Otac ubio bolesnu ćerku sa tri hica

NIŠ - Niška policija potvrdila je danas da je u porodičnom stanu u Nišu iz vatrenog oruzja ubijena Sanja Đ. (35). 

Dečak ušao u avion bez pasoša i karte

LONDON - Jedanaestogodišnji dečak uspeo je da se bez pasoša i karte ukrca u avion koji je iz Mančestera leteo za Rim, preneo je BBC (Bi-Bi-Si).

Za ulazak u Crnu Goru čeka se 90 minuta

BEOGRAD - Saobraćaj na drumovima u Srbiji je danas umerenog intenziteta, a na graničnim prelazima automobili čekaju oko 30 minuta osim na prelazu Brodarevo prema Crnoj Gori gde su zadržavanja i do 90 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AEL protivnik Partizana u 3. kolu kvalifikacija LŠ

BEOGRAD, - Fudbaleri Partizana sastaće se sa kiparskim AEL-om iz Limasola u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Kiparski šampion je u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija ...

Strit art umetnik iz Niša:Potrebni su nam festivali

BEOGRAD - Našoj zemlji je potrebno što više festivala i dešavanja koji će promovisati strit art, a crteži bi sivila zgrada pretvorili u slike, smatra strit art umetnik iz Niša Eško Kurtić, koji će učestvovati na ovogodišnjem ''Lovefestu'' koji se od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.