utorak 24. jul 2012.
RSS

Konsultacije o rukovođenju skupštinskim odborima

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović održaće danas konsultacije sa predstavnicima poslaničkih klubova, na kojima će se razgovarati o rukovođenju skupštinskim odborima. kompletan tekst

Cigarete u Srbiji skuplje do 20 dinara po paklici

BEOGRAD - Cigarete duvanske kompanija Japan tabako internacional (Japan tobacco international - JTI) od sutra će biti skuplje od 10 do 20 dinara po paklici.

Zapalio se ispred suda u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Nepoznati muškarac iz Zrenjenina zapalio se danas oko 9.20 časova ispred zgrade zrenjaninskog suda, a potom je kolima Hitne pomoći prevežen u zrenjaninski urgentni centar, rekla je sekretar Višeg suda Branislava Golijanin.

Tito kad se naljuti Jovanku terao na pusto ostrvo

BRIONI - Vila na misterioznom brionskom ostrvcu Galija poznatija je kao Jovankina kuća i iako su mnogi čuli za nju retki su je videli. 

Učenici iz Belfora stigli u Beograd

BEOGRAD - Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić primio je danas u zgradi opštine grupu francuskih đaka i osnovce iz dve novobeogradske škole, učesnike međunarodne učeničke razmene koju organizuju opština Novi Beograd i grad Belfor.

Izvršitelj sa 900 presuda za dugovanja

SUBOTICA - U notesu jedinog privatnog izvršitelja u Subotici Damira Šite nalaze se imena 900 Subotičana koji imaju izvršne presude za naplatu potraživanja, a radi se uglavnom o presudama po tužbama komunalnih preduzeća.

Elton Džon: Trebalo je da sam mrtav

VAŠINGTON - Britanski pop pevač Elton Džon rekao je da bi trebao da je mrtav zbog samo pogubnog životnog stila koji je vodio decenijama.