sreda 18. jul 2012.
RSS

UN o ubistvu kosovskih Srba ne zna ništa

NJUJORK  -- Ambasadori članica Saveta bezbednosti UN osudili su na zatvorenim konsultacijama poslednje napade na Srbe na Kosovu, saznaje Tanjug u UN.

kompletan tekst

Zdravstvo sa 250 evra pokriva samo jedan nalaz

BEOGRAD - Direktorka Lekarske komore Srbije Tanja Radosavljević izjavila je da struka mora da definiše osnovni paket usluga u zdravstvu i šta prosečni građanin Srbije može da dobije za 250 evra koliko se izdvaja po stanovniku godišnje.

Priznala da je zakopala bebu?!

KRAGUJEVAC - Vesna T. (39) iz sela Kamenica podno Rudnika, koja je uhapšena zbog sumnje da je ubila bebu koju je rodila pre mesec dana, priznala je da je zakopala bebu u šumarku zaseoka Golaja, ali da je beba rođena mrtva, saznaje Kurir.

Šokantno: Iživljavanje nad mrtvim Gadafijem

TRIPOLI - Novi snimak iživljavanja nad beživotnim telom svrgnutog lidera Moamera el Gadafijašokirao je svet.

Ima li turcizama u srpskom: Ama, jok, bre!

SARAJEVO - Osmanlijska  kultura ostavila je značajan pečat na jezik i kulturu balkanskih naroda koji i nesvesno dnevno upotrebljavljaju usvojenice iz turskog jezika, a da toga nisu ni svesni.

DS traži od MUP zaštitu odbornika u Surčinu

BEOGRAD - Beogradski odbor Demokratske stranke zatražio je danas od MUP-a da "zaštiti" odbornike Skupštine opštine Surčin, koji su, kako tvrdi, izloženi "fizičkim i verbalnim pretnjama od strane Ljubiše Buhe, zvanog Čume, koji je organizator odborničke većine u Surčinu".

Vatra u okolini Merdara zahvatila kasetnu municiju

BEOGRAD - Požar koji je u toku noći izbio u okolini Merdara, u opštini Kuršumlija, zahvatio je i površinu na kojoj se obavlja razminiranje municije zaostale iz NATO bombardovanja, koja još nije uništena, saopšteno je danas.