ponedeljak 16. jul 2012.
RSS

Nikolić: Evropski standardi u interesu Srbije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u susretu sa delegacijom Evropskog parlamenta da nema potrebe da Srbija čeka da postane član EU da bi se u njoj uspostavili evropski standardi

kompletan tekst

Snabdevanje lekovima normalizovano

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva zdravlja Periša Simonović izjavio je da je snabdevanje lekovima u Srbiji normalizovano.

Šarić nudio 10 miliona evra za likvidaciju Tadića i Dačića

BEOGRAD - Odbegli narko-bos Darko Šarić ponudio je nagradu od 10 miliona evra za ubistvo šestoro najviših državnih funkcionera koje je optužio za krah svoje narko-imperije.

Napalo je pa je silovalo 20 muškaraca

GUVAHATI - Grupa od dvadesetak muškaraca napala je, gotovo linčovala, a potom i silovala mladu Indijku kada je u subotu uveče izlazila iz noćnog kluba.

Apel davaocima, nema krvi

BEOGRAD - Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je danas sve zdrave, punoletne osobe da daju krv, jer su rezerve drastično smanjene i nedostaje krv svih krvnih grupa. 

Požar na Žilvodama gde se traga za nestalim Srbima

ČAGLAVICA - Na lokaciji Žilivode na Kosovu gde se traga za grobnicom u kojoj su, kako se sumnja, posmrtni ostaci 26 nestalih Srba, izbio je požar, objavio je danas KIM radio.

Lus Kasal snima dve pesme za Montevideo

BEOGRAD - Španska pop pevačica i kompozitor Lus Kasal (Luz Casal) priprema u Beogradu dve glavne muzičke numere za nastavak filma "Montevideo, Bog te video", saopštili su producenti.