četvrtak 12. jul 2012.
RSS

Vučić bi resor odbrane

BEOGRAD - Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da bi u novoj vladi voleo da se bavi odbranom, bezbednošću i borbom protiv korupcije i kriminala. kompletan tekst

Upis osmaka neraspoređenih u prvom krugu

BEOGRAD - U srednjim školama u Srbiji danas će biti obavljen upis osmaka koji su ostali neraspoređeni nakon prvog upisnog kruga.

Brat je silovao, nosi njegovo dete?!

ZAGREB - Mladića (23) iz Zagreba duže vreme silovao maloletnu sestru (15), koja je u međuvremenu i zatrudnela. Uhapšen je u ponedeljak i određen mu je jednomesečni pritvor.

Lavina se obrušila na srpske planinare kod Šamonija

LION - U snežnoj lavini u francuskom alpskom skijaškom centru Šamoni jutros je poginulo najmanje šest osoba, najmanje devet je povređeno, a 12 je nestalo, saopštila je francuska policija.

Branko Radujko na čelu GSP

BEOGRAD - Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko imenovan je danas na sednici Skupštine Beograda za predsednika Upravnog odbora Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Ješić: Vojvodina mercedes, Srbija fića

NOVI SAD - Novoizabrani pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Goran Ješić izjavio je da će jedan od njegovih prvih zadataka biti komunikacija sa resornim republičkim ministarstvom i pomoć vojvođanskoj poljoprivredi.

Karadžiću novi mandat jednoglasno

Ništa novo, Tomislav Karadžić će i u narednom mandatu biti na čelu Fudbalskog saveza Srbije.