ponedeljak 11. jun 2012.
RSS

Toma Nikolić i zvanično predsednik Srbije

BEOGRAD - U Beogradu je održan prijem povodom stupanja na dužnost novog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, uz prisustvovo brojnih zvanica među kojima i evropskog komesara za proširenje Štefan File. kompletan tekst

Obrada biometrijskih podataka zaposlenih neopravdana

BEOGRAD - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić ocenio je da svi poslodavci koji, u svrhu evidencije prisutnosti zaposlenih na poslu primenjuju ili nameravaju da primene mere

Karadžić traži od Haga da ga oslobodi

HAG - Odbrana bivšeg predsednika Repubike Srpske Radovana Karadžića zatražila je danas na statusnoj konferenciji u Haškom tribunalu da on bude oslobođen optužbi jer, kako su naveli, u Bosni nije bilo genocida 1992. godine.

Britanski premijer zaboravio ćerku u kafani

LONDON - Britanski premijer Dejvid Kameron greškom je zaboravio svoju osmogodišnju kćerku Nensi u jednom seoskom pabu nakon ručka sa prijateljima, prenose britanski mediji.

Đilas: Đaci, više se igrajte, manje učite!

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas prisustvovao je danas priredbi povodom završetka školske godine učenika osnovne škole "Branko Radičević" u Batajnici.

Exit treba da posetite u junu

NOVI SAD - Organizatori festivala Exit objavili su danas da je američka televizijska stanica CNN svrstala Novi Sad među 50 najboljih letnjih destinacija na svetu u svom članku u kome predlaže najzanimljivija mesta i festivale koje treba posetiti u julu.

Nadal bolji od Đokovića na Rolan Garosu

Pariz - Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković, nije uspeo da osvoji prvi Rolan Garos u karijeri, pošto ga je u finalu koje se igralo dva dana sa 1:3 (4:6, 3:6, 6:2, 5:7) porazio Španac Rafael Nadal.