utorak 5. jun 2012.
RSS

Dežer: Jasan stav o zločinima uslov za pomirenje

BEOGRAD - Šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da lideri svih zemalja u regionu moraju da zauzmu jasan stav o zločinima koji su počinjeni u prošlosti, pošto je to uslov za istinsko  kompletan tekst

Susret Sunca i Venere iznad Srbije u pet ujutru!

BEOGRAD - Svemirski ples - tranzit Venere, kada će Zemlja, Venera i Sunce biti u istoj liniji, u Srbiji će biti vidljiv od izlaska Sunca - u 4 sata i 55 minuta - i trajaće do 6 sati i 55 minuta.

Novak sredio Congu, za finale protiv Federera

PARIZ - Novak Đoković je posle prave drame i pobede nad Francuzom Žoom-Vilfredom Congomrekao da je pronašao energiju u pravom trenutku za plasman u polufinale Rolan Garosa.
Najbolji teniser sveta je "preživeo pakao" u susretu sa Congom

Bugari iskopali vampire?!

SOFIJA - Bugarski arheolozi pronašli su dva ljudska skeleta iz srednjeg veka koji su u predelu grudi bili probodeni gvozdenim kocima kako se pokojnici ne bi pretvorili u vampire.

Filmski festival na Paliću od 14. do 20. jula

BEOGRAD - Jedna od najznačajnijih filmskih smotri Festival evropskog filma na Paliću, biće održan od 14. do 20. jula, a festivalski program organizovan je u devet filmskih selekcija.

Džesi Džej pozvala ceo Balkan na Ušće

BEOGRAD - Trenutno najpopularnija britanska pevačica Džesi Džej (Jessie J) putem video poruke pozvala je ceo Balkan na beogradsko Ušće, gde će nastupiti 27. juna u okviru festivala "Belgrejd 

Kolona na Pančevačkom mostu dva kilometra

BEOGRAD - Saobraćajna gužva u Beogradu jutros je trenutno na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru grada zbog radova koji su u toku.