petak 25. maj 2012.
RSS

Parlament do 9. juna, vlada do 5. septembra

BEOGRAD - Srbija bi najkasnije do 9. juna trebalo da dobije novi parlament, novu republičku vladu najkasnije do 5. septembra, dok je novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić 

kompletan tekst

Radosavljević: Isplata stare štednje može da stabilizuje kurs

BEOGRAD - Za isplatu stare devizne štednje, koja počinje 31. maja, obezbeđeno je 220 miliona evra i to može da stabilizuje devizni kurs, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu finansija Srbije Goran Radosavljević.

Uhapšen "mozak" mreže trgovine organima na Kosovu

PRIŠTINA - Osumnjičeni za organizovanje trgovine organima, koga vlasti na Kosovu traže godinama, uhapšen je u Izaelu, izjavio je specijalni tužilac EU Džonatan Ratel.

Ubijao dečake pa prodavao njihovo meso na pijaci

PEKING - Policija na jugozapadu Kine uhapsila je čoveka koji je osumnjičen da je ubio desetak dečaka i mladića, a potom komadao njihova tela i prodavao meso na pijaci kao nojevo, javili su kineski mediji.

Porodila se u ambulanti u Batajnici

BEOGRAD - Jedna žena porodila se u ambulanti Hitne pomoći u Batajnici.

Stevanović ponovo gradonačelnik Kragujevca

KRAGUJEVAC - Dosadašnji gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović izabran je danas ponovo na tu funkciju, na vanrednoj sednici Skupštine grada, koja je održan odmah po njenom konstituisanju.

Miha pušta orlove na Špance

SENT GALEN - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović obećao je danas da će njegovi izabranici učiniti sve da dođu do povoljnog rezultata u prijateljskom meču protiv selekcije Španije: "Rezultat neće biti u prvom planu....