sreda 23. maj 2012.
RSS

Hag nije prepreka na putu ka EU

BEOGRAD - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je jutros da je Srbija ispunila sve obaveze prema Haškom tribunalu i da Hag ne može više biti nikakva prepreka na putu Srbije ka evropskim integracijama.

kompletan tekst

Majka nožem izbola bebu u Zemunu

BEOGRAD - Majka na smrt izbola tromesečnog sina.Smilja J. (26) iz Zemuna jutros oko 5 sati nožem u grudi ubila svog sina starog 40 dana.

U krizi smo najmanje još dve godine

FRANKFURT - U Srbiji neće biti bolje još najmanje dve godine, uzevši u obzir tešku socijalnu situaciju u zemlji i ekonomske prilike, ocenio je Vladimir Gligorov, saradnik Bečkog instituta za međunarodne ekonomske studije.

Superliga polufinale: Voša - Partizan, Zvezda - Hemofarm

NOVI SAD - Košarkaši Vojvodine obezbedili su četvrtu poziciju u Superligi Srbije i duel sa prvoplasiranim Partizanom u polufinalu, pošto su u Novom Sadu pobedili Radnički FMP sa 91:71.

Albanci zapalili srpske kuće kod Kline

KLINA - U selu Drenovac kod Kline nešto posle ponoći nepoznati počinioci zapalili su dve kuće Srba povratnika. Predstavnik povratnika Srba u tom selu Nenad Stašić rekao je da je

Džoni Dep postao pripadnik plemena Komanča

ALBUKERKI - Američki glumac Džoni Dep (Johnny Depp) postao je počasni pripadnik plemena Komanča.

Rambo Amadeus ostao bez finala

BAKU - Prvih 10 finalista ovogodišnjeg 57. "Pesme Evrovizije" izabrano je u utorak veče u okviru prvog polufinala tog takmičenja, održanog u Kristalnoj dvorani u prestonici Azerbejdžana, Bakuu.