ponedeljak 21. maj 2012.
RSS

Cesid konačno: Boris Tadić 47,0, Tomislav Nikolić 49,8

Na osnovu prebrojanih glasova sa svih biračkih mesta Tomislav Nikolić pobedio je s osvojenih 49,8 odsto glasova, dok je Boris Tadić dobio 47,0 odsto. Nikolić je pobedio u Beogradu sa 48,9 prema Tadićevih 47,4 procenata.
kompletan tekst

Od danas novi brojevi telefona hitnih službi

BEOGRAD - Hitne službe u Srbiji - vatrogasci, policija i hitna pomoć, od ponedeljka 21. maja imaćenove brojeve telefona, pa će ispred već poznatih pozivnih brojeva 92, 93 i 94 biti dodata jedinica.

Velja Ilić svedočio na suđenju stečajnoj mafiji

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije i nekadašnji ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić svedočio je pred Specijalnim sudom u Beogradu na suđenju grupi optuženih za organizovani kriminal i korupciju u privredi, poznatoj kao "stečajna mafija", koja je pohapšena u aprilu 2006.

Vojnik se digao u vazduh, pobio stotinu drugova

SANA - Najmanje 100 ljudi je poginulo u Sani u samoubilačkom napadu vojnika koji je aktivirao eksploziv među svojim kolegama dok su se pripremali za paradu, rekli su vojni izvori.

U sredu dodela nagrade Beogradski pobednik

BEOGRAD - Privredna komora Beograda u sredu 23. maja tradicinalno će dodelitu nagardu "Beogradski pobednik" koja se kompanijama i pojedincima koji su ostvarili značajne rezultate u privređivanju, razvoju i doprinosu uspešnosti privrede, najavila je komora.

Otrovano šest orlova belorepana kod Vajske

BEOGRAD - Šest orlova belorepana (Haliaeetus albicilla) otrovano je u ataru mesta Vajska u opštini Bač, saopštio je pokrajinski sekretarijat za zaštitu životne sredine i održivi razvoj.

Miha pozvao četvoricu novajlija

STARA PAZOVA - Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović saopštio je danas spisak reprezentativaca na kome se nalaze četiri debitanta.