nedelja 20. maj 2012.
RSS

Dodeljeni mandati poslanicima

BEOGRAD - Republička izborna komisija dodelila je danas mandate poslanicima izabranim 6. maja čime su se se stekli uslovi za zakazivanje konstitutivne sednice parlamenta, koja mora da bude održana do 9. juna.
kompletan tekst

Poginuli dva instruktora i tri padobranca

BANJALUKA - Mali sportski avion tipa "cesna" srušio se u nedelju oko 13 čacova u Zalužanima kod Banjaluke, u blizini aerodroma, kada je pao odmah posle poletanja.

Dan sećanja na preminule od side

BEOGRAD - Dan sećanja na preminule od side biće obeležen u Srbiji po osmi put danas i sutra širom Srbije pod sloganom "I zdravlje i dostojanstvo".

Zemljotres u severnoj Italiji, ima poginulih

BOLONJA - Zemljotres jačine 5,9 stepeni pogodio je jutros severnu Italiji u blizini Bolonje, saopštio je američki geološki intitut, preneo je AP. Najmanje tri osobe su poginule, ali se strahuje da će taj bilans rasti pošto ima zatrpanih u srušenim zgradama.

Na kolektivnom venčanju 200 parova izgovorilo sudbonosno da

BEOGRAD - Na tradicionalnoj manifestaciji "Kolektivno venčanje" danas se venčalo 200 parova ispred Skupštine Beograda.

Partizan: Kažnjeni navijači, a ne huligani

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je disciplinska komisija FSS odlukom da suspenduje stadion Partizana u poslednjem kolu Superlige kaznila sve prave navijače, a ne huligane koji izazivaju incidente.

Odličan provod u Noći muzeja

BEOGRAD - U samo jednoj noći u godini muzeji, galerije i ulice u 65 mesta u Srbiji ostale su budne sve do dva sata ujutru, a 19. maj ostaće zapamćen kao datum kada su se svi odlično proveli u muzejima, saopštila je Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja.