subota 12. maj 2012.
RSS

Cesid nema saznanja o krađi listića

BEOGRAD - Predstavnik Centra za slobodne izbore i demokratiju Đorđe Vuković izjavio je da Cesidnema saznanja o većim izbornim nepravilnostima, odnosno navodnoj krađi glasačkih listića na koju ukazuje Srpska napredna stranka.

kompletan tekst

Norveški premijer dao podršku Tadiću

BEOGRAD - Srbija očekuje da će ubrzo nakon izbora i formiranja nove vlade dobiti datum početka pregovora za članstvo u Evropskoj uniji, izjavio je u Beogradu predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić.

Bebu proglasili teroristom

FLORIDA - Beba terorista! Mala Rijana, koja ima samo 18 meseci, i njeni roditelji izbačeni su iz aviona Džet blu kompanije

Kragujevac: Umesto robije na besplatan rad

KRAGUJEVAC - Osobe osuđene za lakša krivična dela moći će da izdržavaju kazne kroz besplatan rad u pet javnih preduzeća u Kragujevcu, u okviru programa alternativnih sankcija koji se sprovodi u sedam gradova Srbije.

Janko slavi, Novak krivi plavu šljaku

MADRID - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u polufinale masters turnira u Madridu pošto je u četvrtfinalu savladao svetskog broja jedan, zemljaka Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:2), 6:3.

Čavez se vratio kući

KARAKAS - Predsednik Venecuele Ugo Čavez, koji boluje od raka, vratio se u petak kući nakon što je na Kubi proveo 11 dana na hemoterapiji, navodeći da je poslednja runda terapije bila uspešna.

Bojan Krkić pojačava napad Srbije?!

BEOGRAD - Fudbaler Rome i španski napadač srpskog porekla Bojan Krkić mogao bi da postane reprezentativac Srbije.