petak 11. maj 2012.
RSS

Novi saziv parlamenta u narednih 30 dana

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) u narednih 10 dana treba da dodeli mandate novim poslanicima, a novi saziv republičkog parlamenta treba da bude konstituisan u narednih 30 dana. kompletan tekst

Krio heroin u gaćama

SMEDEREVO - Smederevska policija saopštila je da je uhapsila dvoje ljudi kod kojih je pronašla 16 grama heroina, saopšteno je iz policije.

Ignjatović: Mnogo propusta u suđenju Haradinaju

BEOGRAD - Šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa Haškim tribunalom Dušan Ignjatović izjavio je jutros da je bilo mnogo propusta u suđenju bivšem komandantu OVK Ramušu Haradinaju

Strip platio 10 centi a prodao za 850.000 dolara

DALAS - Jedan američki kolekcionar prodao je za 850.000 dolara primerak prvog broja stripa o Betmenu,koji je po objavljivanju 1940. koštao 10 centi.

Hristovi legionari seksualno zlostavljali decu

VATIKAN - Vatikan istražuje navode da je sedam sveštenika konzervativnog katoličkog reda Hristovi legionari seksualno zlostavljalo maloletnike.

Kluni sakupio 15 miliona dolara za Obamu

LOS ANĐELES - Na donatorskoj gala večeri u organizaciji glumca Džordža Klunija američki predsednik i kandidat demokrata Barak Obama sinoć uspeo je da sakupi 15 miliona dolara za svoju kampanju.

Memfis izborio majstoricu

NJUJORK - U 6. utakmici četvrtfinala plej ofa Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Memfis je jutros u Los Anđelesu savladao Kliperse sa 90:88 i izjednačio rezultat na 3:3 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.