sreda 2. maj 2012.
RSS

Jeremić: Srbija će predsedavati UN

BANJA KOVILJAČA – Kandidat za poslanika na listi Demokratske stranke (DS) Vuk Jeremić rekao je danas u Banji Koviljači da će Srbija 8. juna biti izabrana da godinu dana predsedava kompletan tekst

Apel građanima da ne bacaju smeće po izletištima

BEOGRAD - JKP „Gradska čistoća” zamolilo je Beograđane koji će prvomajske praznike provesti na nekom od gradskih izletišta da iza sebe ne ostavljaju smeće, kako bi zelene površine ostale čiste i uredne.

Đilas: Batajnica treba da postane opština

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas posetio je Batajnicu, gde je od građana zatražio podršku da nakon izbora 6. maja ovo naselje

Uhapšeni islamisti izvedeni pred sudiju

SKOPLJE - Pred istražnog sudiju u Skoplju jutros je radi saslušanja izvedeno 20 radikalnih islamista koji se sumnjiče za učešće u ubistvu petorice muškaraca kod Smiljkovskog jezera 12.

Bor: Milica tera damper od 220 tona

BOR - Među 60 vozača teških kamiona na površinskom kopu u rudniku bakra Veliki Krivelj kod Bora, radi i Milica Božić Jovanović - jedina žena-vozač teških kamiona od 220 tona u stogodišnjoj istoriji borskih rudnika bakra.

Srbija open: Lajović predao Brazilcu Souzi zbog povrede

BEOGRAD - Jedini preostali srpski teniser na Srbija openu Dušan Lajović zbog povrede je morao da preda meč drugog kola protiv Žoao Souze, pri vođstvu Brazilca od 4:2 u prvom setu.

Džesika Simpson rodila devojčicu

LOS ANĐELES - Glumica, pevačica i dizajnerka Džesika Simpson rodila je svoje prvo dete, ćerku Maksvel Dru Džonson, prenose svetski mediji.