nedelja 29. april 2012.
RSS

Glasovi sa Kosova prebrojavaće se u Raškoj

BEOGRAD - Republička izborna komisija (RIK) usvojila je uputstvo za sprovođenje parlamentarnih i predsedničkih izbora na Kosovu i Metohiji, koje između ostalog predviđa da se po zatvaranju biračkih mesta u južnoj pokrajini glasovi kompletan tekst

Okončan protest traktorista, deblokirani putevi

BEOGRAD - Delegacija nezadovoljnih zemljoradnika i predstavnici Ministarstva poljoprivrede postigli su dogovor o načinu isplate subvencija za 2012. godinu, čime je okončan četvorodnevni protest paora i deblokirani svi putni pravci u Vojvodini i delu centralne Srbije.

Ubijen potpredsednik FK Rudar Radmilo Mitrović

PODGORICA - U podgoričkom naselju Zagorič, u ulici Piperska bb, rano jutros je ubijen potpredsednik FK Rudar Radmilo Mitrović (47) iz Pljevalja.

Ruski patrijarh Kiril prozvao izdajice u mantiji

MOSKVA - Ruski patrijarh Kiril rekao da među sveštenstvom crkve postoje "izdajice u mantiji". Iako se pojedini sveštenici pribojavaju sankcija, iz Ruske pravoslavne crkve poručuju da neće biti kazni.

U Parku nauke četiri nova ogledna eksponata

BEOGRAD - Park nauke na Adi Ciganliji je bio prepun posetilaca, prvenstveno onih najmlađih, jer se u njemu od pre dva dana nalaze još četiri nova eksponata.

Paklena proslava Zenitove pobede

Zenit je prvak Rusije, a navijači ovog tima napravili su haos na stadionu Petrovski i, kasnije, ulicama Sankt Petersburga

Ovo je Rijana bez šminke

Rijana je proteklih dana redovno na Tviteru razmenjivala poruke sa svojim fanovina. Scvakoga dan ih obaveštaval gde je i šta radi i ostavljala svoje fotke.