petak 23. mart 2012.
RSS

Agresija NATO trasirala put separatizmu Kosova

BEOGRAD - U Beogradu je danas organizovan skup posvećen 13 godišnjici od bombardovanja tadašnje Savezne Republike Jugoslavije na kome je istaknuto da je to urađeno protiv svih odredbi međunarodnog prava i rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih Nacija. kompletan tekst

Na listi koalicije oko SPS i Srđan Dragojević

BEOGRAD - Među kandidatima za buduće parlamentarce na listi "Ivica Dačić: SPS-PUPS-JS", koja će na listićima za izbore 6. maja biti na sedma po redu, najviše je ekonomista i penzionera, a "boje" te koalicije braniće i poznati režiser Srđan Dragojević.

Za vikend podela kanti meštanima Zvezdarske padine

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća” nastavlja sa akcijom besplatne podele kanti za odlaganje smeća građanima koji žive u naseljima sa individualno-porodičnom izgradnjom. 

Babu ubio čekićem i izbo nožem

VLASOTINCE - Leskovačka policija uhapsila je M.N. (80) iz vlasotinačkog sela Donje Gare zbog sumnje da je na brutalan način ubio suprugu B. N. (79) u porodičnoj kući, saopštila je policija.

Pucnjava i tuče na ulicama Skoplja i Kumanova

SKOPLJE- Mladić Harisa B. (20) u skopskim naseljima Hipodrom i Madžari u četvrtak uveče nasumično je pucao iz automatske puške na automobile i tom prilikom povredio tri osobe pren nego što je uhapšen.

Tadić popio kafu u Kruševcu

KRUŠEVAC - Predsednik Srbije Boris Tadić prošetao se danas, posle otvaranja fabrike automobilskih guma američke kompanije "Kuper tajers", kroz centar Kruševca.

Upis đaka prvaka počinje 2. aprila

BEOGRAD - Upis đaka u prvi razred osnovnih škola u Srbiji počeće 2. aprila i trajaće do početka naredne školske godine, 1. septembra, najavljeno je iz Ministarstva prosvete i nauke.