petak 2. mart 2012.
RSS

Zasluge pripadaju svim građanima Srbije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić  rekao je da je dobijanje statusa kandidata u EU  veliko ostvarenje građana Srbije i na tom im čestitao.

kompletan tekst

Prvog dana 66 naslednika predalo papire

BEOGRAD -  Prvog dana prijema zahteva za vraćanje oduzete imovine, 66 naslednika predalo je dokumentaciju. Na šalterima pošta to su uradili i oni koji nisu imali zakazan termin.

Putin siguran u pobedu, Medvedeva za premijera

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je, u razgovoru sa urednicima vodećih zapadnih novina, da je uveren da će na predsedničkim izborima u nedelju pobediti.

Dosijei hrvatskih zločinaca iz Medačkog džepa

ZAGREB - Interventne jedinice MUP Hrvatske uz saradnju sa Gospićkom policijom započeli su rano jutros oko pet sati akciju "Medački džep 2" u kojoj je privedeno zasad petoro ljudi čija imena se još 

Beogradu potrebna kuća za autističnu decu

BEOGRAD – Proces inkluzije olakšao je mukotrpan proces integracije autistične dece u društvo, a na tom putu se javlja veliki broj problema, među kojima je i izgradnja kuće za autistične osobe koju Beograd još nema što je standard u zemljama Evropske unije.

Penelope Kruz u 38. godini dobila sestru

MADRID - Španska glumica Penelope Kruz, koja će uskoro proslaviti 38. rođendan, dobila je još jednu sestru.

Sud Paravinji ekspresno dodelio novog advokata

ŠIBENIK – Draganu Paravinji (43) optuženom za pokušaj silovanja i ubistvo maloletnice Antonije Bilić, sud je ekspresno dodelio novog branioca po službenoj dužnosti i zakazao novi početka