sreda 29. februar 2012.
RSS

Ovo su zaključci Saveta ministara EU

BRISEL - Savet ministara podseća na mišljenje Evropske komisije iz oktobra 2011. o zahtevu Srbije za članstvo i zaključima Saveta od 5. decembra 2011.

kompletan tekst

Od 1. marta samo vazduh nije skuplji

BEOGRAD - U trgovinama u Srbiji od 1. marta mogu očekivati nove, više cene mlečnih proizvoda, konzervi, cerealija, uvoznih slatkiša, kućne i lične hemije, flaširanih voda i sokova...

Deca obolela od stomačnog virusa na Zlatiboru

ZLATIBOR - Još 15 dece osnovne škole “Nikola Tesla” iz Rakovice obolelo je od stomačnog virusa na rekreativnoj nastavi na Zlatiboru, rekla je direktorka Zavoda za javno zdravlje Užice dr Biljana Mijović.

Zemunski osnovci pobednici takmičenja Najraspevanije odeljenje

BEOGRAD - Prijatelji dece Beograda u saradnji sa Prijateljima dece Voždovca  i Centrom  za kulturu i sport „Šumice” organizovali su danas 37. muzičko takmičenje „Najraspevanije odeljenje” osnovnih škola Beograda.

Privatnik oštetio male akcionare za sedam miliona dinara

POŽAREVAC - Viši sud u Požarevcu odredio je većinskom vlasniku i direktoru preduzeća "G.S. Tekstil-fasion ad" Gafuru S. (45) iz Kostolca pritvor do 30 dana zbog zloupotrebe službenog položaja, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Američki elektromagnetni top prvi put opalio!

NORFOLK - Sjedinjene Američke Države su proizvele elektromagnetni top ogromne snage, dometa 160 kilometara, ispaljivanjem municije nekoliko puta brže od zvuka.

Anđina koščata noga predmet sprdnja

LOS ANĐELES - Anđelina Žoči na crvenom tepihu na dodeli Oskara dosadila je izbacivajući svoju nogu dok je pozirala.